Bent u een werkgever?

JobPoint Royal is een jonge organisatie met werknemers voor vrijwel elke sector.

Door de schaalbaarheid van onze organisatie kunnen wij constant voorzien in de juiste werknemer. Onze werknemers komen uit Nederland, Polen, Griekenland, Slovenië, Slowakije, Roemenië, Moldavië, Litouwen en Letland.

JobPoint Royal is de enige partij die zonder tussenpersonen werkt. Al onze werknemers worden door onszelf geselecteerd en gescreend in het thuisland, bij aankomst in Nederland wordt deze screening verder uitgebreid, afhankelijk van het soort werk.

Uitzenden & Detacheren

U kunt bij ons terecht voor zowel uitzenden als detacheren. Wij begrijpen dat u, als werkgever opzoek bent naar een betrouwbare partner. Bij JobPoint Royal kunt u er volledig op vertrouwen dat het inhuren van personeel zorgeloos verloopt. Zo zijn wij volledig gecertificeerd en doen wij er uiteraard alles aan om ten alle tijden de hoogst mogelijke kwaliteit te handhaven.

Aannemen

Het uitbesteden van uw werkzaamheden aan JobPoint Royal behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. U kunt door middel van aannemen uw werkzaamheden uitbesteden, dit zorgt ervoor dat u geen zorgen meer heeft op het gebied van personeel en dat uw kosten beter beheersbaar zijn. Het uitbesteden kan geschieden op basis van prijs per stuk of werk.

Contactgegevens

JobPoint Royal

Texelsestraat 3B
3083 PP Rotterdam

T: 085 060 2341
E: info@jobpointroyal.nl

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00

Direct bellenDirect bellen