Over ons

Jobpoint Royal is een uitzendbureau welk gespecialiseerd is in voornamelijk Oost Europese Expats in diverse sectoren.
Wij zijn onder andere gevestigd in het welbekende Rotterdam, een stad van groot historische waarde met een van de grootste Internationale Haven ter wereld. Ook is Rotterdam de vestigingsplaats van een groot aantal bedrijven.

3 broers

Zo’n 15 jaar geleden kwamen 3 broers, gedurende hun werk, veel expats tegen die op allerlei problematiek stuitte. Er was veel behoefte naar de juiste plaatsing van werk, goede communicatie en wisselwerking tussen werkgever en werknemer. Tevens vloeiden er door deze zaken ook andere problemen zoals huisvesting. Ze waren altijd erg begaan met de omgeving en probeerden deze problemen dan ook op te lossen.
Al gauw werd de conclusie getrokken dat het veel gemakkelijker en efficienter zou moeten zijn voor deze doelgroepen en hun behoefte.
Zo creeerden de 3 broers de Uitzendbureau die zowel werkgever als werknemer met elkaar zouden matchen. Jobpoint Royal werd een feit.

Toonaangevend

JobPoint Royal heeft al meer dan 15 jaar een toonaangevende rol in de plaatsing van Oost Europese uitzendkrachten. Wij staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.
Door de affiniteit in diverse branches weten wij als geen ander workflows binnen onze organisatie te herkennen en te optimaliseren.

Mede door ons groot netwerk met Oost Europese Partners, Uitzendbureau’s en HR dienstverleners en een groot database van 10.000 werkzoekende, is Jobpoint Royal in staat om iemand binnen 24 uur te plaatsen.

De ervaring op de werkvloer heeft ervoor gezorgd dat Jobpoint Royal 4 oost Europese talen machtig is. Hierdoor zijn alle communicatie barrières uitgeschakeld waardoor het contact laagdrempelig is tussen werkgever en werknemer welk tot tevredenheid resulteert.

Jobpoint weet het; de juiste match

Als expat is het niet even gemakkelijk om de weg hier in Nederland te vinden. Laat staan de juiste baan en dus werkgever te vinden. Andersom geldt dit ook. Deze tussen-verbinding verkorten wij al te graag ..

Grenzeloos

Ook buiten Nederland zijn wij actief; mede door ons groot internationale netwerk groeit deze dagelijks. Echte ambitie kent geen grenzen. Zo hebben wij ook een vestiging in ( buitenland ).

Wij denken graag in mogelijkheden niet in beperkingen.

Contactgegevens

JobPoint Royal

Texelsestraat 3B
3083 PP Rotterdam

T: 085 060 2341
E: info@jobpointroyal.nl

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00

Direct bellenDirect bellen